PERFECTE PLAATS VOOR UW VOLGENDE VAKANTIE


Bent u nog niet eerder in Erica en/of Drenthe geweest, dan is het Veurhuus een uitstekende start voor uw volgende vakantie. De B&B ligt in het buitengebied van Emmen, waardoor u kunt genieten van de landelijke rust, maar ook de gezelligheid van de stad Emmen kunt opzoeken. Duitsland begint op nog geen 10 km afstand en binnen een half uur bent u in steden als Lingen en Nordhorn met vele winkels, leuke straatjes en gezellige restaurants. 


Vanuit de woonkamer kijkt u richting het bos rondom de Grote Rietplas. 

Als laatste willen wij graag vermelden dat onze B&B beschikt over een eigen oplaadpunt voor elektrische auto's waar u met uw eigen laadpas uw auto kunt opladen :-)

Onze B&B is van alle gemakken voorzien en wordt regelmatig verbeterd en geoptimaliseerd om uw vakantie nog aangenamer te maken.


Inclusief uw verblijf is een dagelijks ontbijt dat bij de prijs is inbegrepen. Van tevoren kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Vervolgens zullen wij zorgen dat alle ingredienten voor uw ontbijt voor uw komst in de koelkast aanwezig zijn, zodat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe u uw ontbijt bereidt. Ook het ontbijt is in principe contactloos !


Op dit moment verzorgen wij nog geen diner, maar zijn dit wel aan het ontwikkelen. Verder willen wij golfers op weg gaan helpen naar de golfbanen in de omgeving. Tegenover de B&B ligt een mountainbiketrail in het bos. En tenslotte zijn we bezig met de ontwikkeling van een tweede B&B, zodat wij nog meer mogelijkheden kunnen bieden aan onze gasten. En zo hebben wij nog meer ideeën die wij momenteel aan het uitwerken zijn om een verblijf in B&B Het Veurhuus voor allerlei soorten gasten tot een groot succes te maken !

B&B Het Veurhuus

Op Erica

Nabij Emmen

In Drenthe

UW GASTVROUW EN GASTHEER


B&B Het Veurhuus is in principe contactloos, er bevindt zich een sleutelkastje bij de ingang van de B&B, maar uiteraard zijn wij tijdens uw aanwezigheid altijd beschikbaar voor vragen en ondersteuning. Samen zorgen wij ervoor dat u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. Tot ziens !