OVERIGE KAMERS en OMGEVING


De laatste kamer is de keuken. Uiteraard een belangrijk onderdeel, indien u wat langer in de B&B wilt verblijven. Van daaruit heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en de omgeving. Een omgeving met veel mooie verassingen !


KEUKEN


De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals hieronder beschreven, zodat u een heerlijke maaltijd kunt klaarmaken of gewoon een eitje kunt koken bij het ontbijt. Vergeet vooral niet om van het mooie uitzicht te genieten !


  • Geschikt voor: 2 Personen
  • Grootte: 8 vierkante meter
  • Meubels: eettafel met 2 stoelen


Voorzieningen:

Wifi, Combimagnetron, Dubbele inductiekookplaat met afzuigkap, Koffiezetapparaat en Waterkoker, Afvalbak, Elektrische verwarming.


MEER INFORMATIE

Tuin


De grote tuin voor de B&B bestaat voornamelijk uit een groot grasveld tot aan de parkeerplaats voor de gasten van de B&B. Verschillende soorten bomen zorgen zomers voor enige schaduw. Verder is er een besloten zithoek met parasol met daarnaast een buitengrill, waar u vlees kunt braden of een pizza kunt bakken. s Avonds een heerlijke plek om te vertoeven !


MEER INFORMATIE

GROTE RIETPLAS


De Grote Rietplas ligt op ongeveer 200 meter lopen van het Veurhuus. Vanaf de B&B loopt er een pad rechtstreeks naar het meer waar u heerlijk kunt recreëren of het nu om windsurfen, zwemmen of genieten van de zon gaat, dit is allemaal mogelijk op en om de Grote Rietplas.


MEER INFORMATIE